Njengezwe's System

Country Boogie

Kul med trädgårdsdesign

Det finns så mycket som är kul att kolla på online, det finns så många härliga bloggar och annat som man kan läsa och få massor med bra inspiration ifrån. Och det kan man ju behöva när man vill göra om något hemma och vet inte riktigt vad det är man ska gå på och vad som blir snyggt. Ja då är det toppen att kunna få lite inspiration om vad man kan göra och hitta på som är snyggt och inne.

Bra med inspiration fri olika håll 

Ja det är bra tycker jag att hitta saker som man kan göra av egna saker som man redan har hemma. Sen så kan man ju köpa till vissa saker som man känner att man verkligen vill ha.
Sne när det kommer till trädgården så finns det också hur  mycket inspiration som helst som man kan få. Se nås finns det ju dom som jobbar med det hela dagarna och som är proffs på att få till en snygg trädgård. Om man är ute efter det så kan man kolla med Lejdinge i Stockholm som just håller på med trädgårdsdesign och det kan ju vara väldigt spännande och kul att få prova på och se vad det t proffs skulle göra med ens trädgård och  se hur fin det skulle kunna bli. 
För ibland så behövs det någon som kan det där och någon som kommer med nya ögon och ser en sak. Det är lätt att man själv snöar in sig lite eller att man inte ser potentialen för man är van vid att ha det på ett visst sätt och gillar inte tanken på att det skulle ske en större förändring. Men med några som verklige kan sin sak så är det ett toppen läge att få till något väldigt speciellt och som blir väldigt fint.