Njengezwe's System

Country Boogie

Bra för företaget

Det finns många saker som man kan skaffa som kan vara roligt att ha till företaget. Något som kan vara bra att skaffa är att skaffa lite profilkläder till alla på jobbet. Det kan ju vara något som är både bra och praktiskt,Det kan vara lite kul och det blir mer samhörighet och det ger även en bra reklam åt företaget.

Ja det finns mycket som man kan göra för att det ska bli så bra som möjligt och det finns saker och ting som kan göra att det känns roligare att jobba.

Små saker kan göra stor skillnad

Ja det kan verkligen vara så och det är ju bra om man kan göra det på det viset. På jobbet så kan små saker göra stor skillnad och det är ju bra om det är så att man kan med små medel bidra att personalen känner sig mer glada och att dom trivs bättre på jobbet.
Ja med små saker som att köpa lite profilkläder att skaffa en bättre kaffe automat eller lite mer fikabröd kan göra stor skillnad för ur personalen mår och känner sig.
Det brukar vara uppskattat om man får lite mer uppmärksamhet och förståelse. Det är saker som gör att det blir bättre och att personalen känner att det är värt att stanna kavar på företaget och det är ju något som man vill och som är bra om det går på det viset.
Ja så sikta på att göra små saker som blir till hjälp för personalen och att det blir uppskattat och att man kan jobba bättre och på så sätt göra bättre ifrån sig. Personal som trivs gör ett bättre jobb och det är ju vad an vill att dom sak göra. Så det finns många sätt som man kan uppnå det med och ett sådant sätt är att ge beröm.